vr 11 juli 2014 19:20
_

_
Vakantie
_
Gaat u op vakantie ?

Laat uw woning er bewoond uitzien als u weg bent!

Bij elektrozaken en bouwmarkten zijn systemen te koop waarmee u kunt regelen dat het licht 's avonds automatisch aangaat. Bijvoorbeeld een sensorschakelaar of een schakelaar met een timer.

Als uw buren de planten water geven of de kat voeren, willen ze misschien ook af en toe de gordijnen open doen. Of juist weer dicht. En vooral de post uit de brievenbus/of achter uw deur weghalen.

Spreek nooit uw voicemail in met het bericht dat u 3 weken op vakantie bent en op 15 augustus pas weer terugkomt. Zet het liever ook niet op social media websites.

Natuurlijk is het verstandig om ramen en deuren te sluiten. Zeker als u langere tijd weg bent. Vooral ook aan de achterzijde van uw woning omdat deze vaak donker en/of uit het zicht is.
Houd u er rekening mee dat een inbreker al door een klein raampje (bovenlichtje) naar binnen kan komen.

Wij van SignaleringsTeamReigerskamp wensen u een hele fijne maar vooral veilige vakantie toe !


Melding maken
Iets verdachts gezien, overlast, ingebroken, vandalisme, onveilige of andere zorgelijke situaties?
(LETOP ! , Wij kunnen niet net zo snel als de politie reageren ! ziet u iets wat spoed heeft of zich NU voor doet ? Meld dit dan (ook) bij de politie ! tel : 0800 8844 of 112
Klik hier en meld het direct!Belangrijk
Blijf op de hoogte
_
Laat je naam en e-mailadres achter voor het ontvangen van belangrijke informatie. (deze mails zullen zeer weinig voorkomen)

Naam

E-mailadres

_